Сайта се подкрепя от структурата за услуги "кърти чисти извозва" в България - КЪРТИ.БГ

Грижа за кожата по време на студения сезон

Зимата е малко харесвана. Едни не я одобряват, заради ограниченията с атмосферните условия навън, други, заради самия студ, а за голяма част от представителките на нежния пол тя е истински апокалипсиса за красота. Студът оказва силно влияние не само на косата, но и на кожата ни. Той може да доведе не само настинка на белите дробове и гърлото, но и на лицето. Ето, как да се предпазите с грижа за кожата по време на студения сезон:

Кожата ни започва да се подлага на негативните фактори. С настъпване на студеното време тя започва да се изсушава. Това се дължи главно на намаляване на влажността. Кожата на лицето често е твърде суха, а това може да се случи в резултат на измръзване.

За да се предпази лицето от вредни влияния, трябва внимателно да се наблюдава тяхната диета, както и редица мерки за предотвратяване от измръзване и сухо. Разбира се, ако искате, може да купите грим или подхранваща козметика и крем за лице, но домашно приготвен крем за суха кожа, дарява не само сигурността, но също така и големи икономии за бюджета.

Как да се подготви слънцезащитен крем?

Кремът предпазва кожата от студа и може да бъде получен от мехлем с цинк, крем и ланолин мас. За да се подготви състава са необходими двете части на ланолин крем, мехлем с цинк и свинска мас. Този крем се разпределя върху кожата на лицето за 20 минути преди излизане от къщата.

Грижа за кожата през зимата

За да запазите кожата в тежка слана, се препоръчва да се използва редовно крем и маска за кожата, включително със съдържание на каротин и витамин А. Практически маска за кожата се счита и сирене или сметана с добавка на сок от моркови. Съставките са взети в равни пропорции и се смесват добре, а резултатът е невероятен и дълготраен. Не забравяйте и почистването. Само така може да съхраните кожата си млада за дълго.

Фирмите за кърти чисти извозва услуги. Покриви хидроизолация и изолация.

Напишете коментар