Сайта се подкрепя от структурата за услуги "кърти чисти извозва" в България - КЪРТИ.БГ

Как да изглеждате красива през лятото

Може да сте млада и енергична, може да притежавате естествена красота, но за да я съхраните за п-дълго ще трябва да помагате ежедневни грижи. Кожата ни е орган, които заема най-голяма част от нашите тела, затова и грижата за кожата трябва да е придружена от внимателно подбрани продуктови линии атаче козметика.

Защитната сила на аксесоарите – може да използвате най-добрата козметика срещу слънце, но в горещия зной не забравяйте да помощта на аксесоарите. Също така, не забравяйте да носите шалове, фишута и шапки. Първо, те ще ви спасят от топлинен удар и второ, изглеждат много впечатляващо и стилно. Но не забравяйте също, че трябва да изберете цвета им и да съчетаете с банския костюм или ежедневното офис облекло.

В днешно време е много на мода тенденцията – пиърсинг. Това дава женственост, а през лятото, привлича и погледите по плажа.

Не забравяйте за краката: направете си педикюр, а ако не разполагате с достатъчно пари, или по някаква причина не ви харесва, може просто да си поставите лак за нокти (лятото са модерни цветовете в ярки нюанси). Важно е също да се ръководите от цвета на бански. Вижте и как да носите рокля за лятото.

Косата – не забравяйте, този важен аспект от външността си. Тя повече от всичко останало се нуждае от грижа през лятото. За да не изглежда разпиляна, мазна или мокра, може да я носите удобно за вас, прилежно прибрана, без да пречи на шията и лицето. Най-добре е да се направи конска опашка или кок на главата. Косата може да бъде прибрана и под шапка, за да се скрие от слънчевите бани.

За да обобщим:  грижата за външния вид, всичко зависи изцяло от вашия вкус, настроение и желание да промените нещо в себе си. Чувствайте се свободни да експериментирате с различни комбинации от козметика, цветове и модели и ще успеете да предпазите косата срещу стареене.

 

 

 

Фирмите за кърти чисти извозва услуги. Покриви хидроизолация и изолация.

Напишете коментар