Сайта се подкрепя от структурата за услуги "кърти чисти извозва" в България - КЪРТИ.БГ

Fashion Days – в какви дрехи и обувки да инвестирате тази есен

Модната индустрия лансира безброй дрехи и обувки на пазара, повдигайки една тенденция или другата на пиедестал.

В стремежа към желание да се съобразява с модните тенденции и това да се разпознаете индивидуалния стил, съвсем не е лесно.

С намаленията във Fashion Days ви предлагаме не само да узнаете кое е актуално в новия сезон, но и са пазарувате разумно!

Животински отпечатъци: змия, леопард, зебра

Отпечатъците на дивите животни ще бъдат от значение както в дрехите, така и сред обувките. Те се срещат и в аксесоарите за още няколко сезона. Чувствайте се свободни да купите нещо, което ви харесва. Така например змийският ток е много актуален за сезона. Той е много секси и ултра подходящ за почитателките на нестандартни неща. Той бележи трендът в обувки обвийте в змийска кожа.

Днес те се виждат разхождани по модните подиуми на Версаче и Прада, а зад тяхната масова употреба в модата стоят още десетки брандове по които всички въздишаме. Най-хубавото в тези модели е, че внасят настроение, достъпни са за цялата търговска мрежа и са идеални за дамите, които харесват да показват сексапила си.

Кадифе във всяка палитра – добавете едно нещо от кадифе към вашето изображение и то определено ще привлече погледите на околните. Това могат да са панталони, пола или риза, а горната дреха може да бъде яке или козина.

Особено благоприятно ще изглежда обемното яке, изработено от вълна в комбинация с рокли и поли, изработени от такива платове, както и дънки.

С кадифе ще създадете елегантен външен вид.

Каубойска рапсодия – тази есен се връща стилът на Дивия Запад. Той е навсякъде в магазините, по витрините, в обувки, дамски чанти и облекла. Ботите в каубойски стил са удобни и стабилни. Те са начин да освежим така и така мрачната и скучна есен. Те се намират сред намаленията във Fashion Days в многообразна гама от кожа, велур, тъмни и светли нюанси. Този тренд е подходящ за всички дами, които харесват да се открояват и да показват безупречно отношение в модните тенденции!

Стилът Спайс Гърлс – най-актуалните за сезона на есента са спортните стоки. Те са харесвани не само от младите момчета, но и от дамите за свободното ежедневие.. Наричани са Spice Girls, защото напомнят за времето на музикалните момичета, когато покоряваха сърцата на феновете си. Ще ги разпознаете по-високите подметки. Тези модели маратонки са удобни, подходящи за всеки спортно-елегантен тоалет и ще зарадват по-ниските момичета. Създадени като закачка във визията за есента. Не ги пропускайте.

Сега знаете кои тенденции ще доминират в модната индустрия отдавна. Въпреки това, когато избирате елементи за вашия гардероб, важно е да погледнете първо към личните усещания и да купите това, което по-късно ще носите. И не забравяйте, че дори основният гардероб на всеки човек да е индивидуален, то той зависи от дейностите и предпочитанията му!

 

Фирмите за кърти чисти извозва услуги. Покриви хидроизолация и изолация.

Напишете коментар