Сайта се подкрепя от структурата за услуги "кърти чисти извозва" в България - КЪРТИ.БГ

Как да превърнете свободно пространство в домашен офис

Домашен офис – без значение по какъв начин да го погледнете от страна естеството на работа, продължава да се развива в значителна крачка.

Според технологията гигант Intuit, около 40% от американската работна сила ще се работи независимо от 2020 г. В момента около 33% от съществуващите американски работници работят или като самостоятелно заети лица или като независими изпълнители, тъй като хората търсят начини за разработване на успешна кариера, която им предоставя гъвкавост, свобода и по-голям потенциал за печалба. С това и гъвкаво работно време е директива, която поставя акцент на хората да работят от дома си.

В този случай съществува нарастваща нужда от офис пространство за дома.

С оглед на това, какви практически стъпки може да предприеме всеки, то предлагаме ви няколко идеи как да организирате свободното пространство в дома:

Планирайте почистване на таван или мазе.

Всяко едно пространство в дома може ад се превърне в офис. Това може да е дори малката зона, известна като килер. Достатъчно е да има зона за работа, адаптивна според нуждите.

Свободната стая може би ключа към компактни новопостроени свойства. Резервните стаи често се използват като място за подобни елементи, които никога не изглеждат като складово помещение. Една спалня, част от килер, част от фитнес зала също могат да се персонализират в офис кът. Обръщайки една свободна стая в полезна, често може да се случи и интелигентна домашния среда за офис.

Изчистване на елементарно – работа в затрупана и дезорганизирана зона или пространство е ужасна за производителността. Поемете ангажимент и наемете фирма за почистване на апартамент. Такава ще свърши цялата работа за известно време, за да изчисти пространството, продажбата на неизползваните позиции за някои декориране и благотворителни дарения също може да е една от тях. Отървете се от всичко, което не се използва за повече от една година – това очевидно не допринася нищо за живота ви. Изчистване на цялата стая ще открие чудесна възможност и нови идеи.

Фирмите за кърти чисти извозва услуги. Покриви хидроизолация и изолация.

Напишете коментар