Сайта се подкрепя от структурата за услуги "кърти чисти извозва" в България - КЪРТИ.БГ

Как правилно да проектирате бяла кухня

Ако сте се спрели на белия цвят за изграждане интериора на вашата кухня, добре е да обърнете внимание на някои от характеристиките. Как правилно да проектираме бяла кухня и, на какво да обърнем внимание:

Първо, решете коя фасада на кухненския комплект искате: матова или гланцирана. Бяло с блясъкът е по-практичен вариант. То се почиства по-лесно, но пръстите не остават по матовите повърхности.

 

Предлагаме ви няколко модулни кухни в бяло и да проучите за изхвърляне на стари мебели София – Услуги и цени.

Може да избирате измежду модели в разнообразен дизайн, а модулна програма ви позволява да сглобявате кухнята, според вашите размери и желания.

 

Кухнята с декора на бял гланц е ярък и модел в стил Арт Нуво. Геометричното фрезоване и ултра гланцова повърхност на фасадите хипнотизира и преобразува пространството на кухнята.

 

„Слоновата кост“ изпълнение в цвят слонова кост на кухнята е отлична вариация по темата за бялата кухня. Този нюанс има всички предимства на бялото, но прави интериора малко по-топъл. Решетният дизайн на фасадите ще изглежда уютен.

 

Друг вариант в бяло е Alfredo Ice. Лаконичният дизайн, съчетан с елегантна арматура и витражи, съставляват перфектната комбинация.

 

За стените е по-добре да изберете покритие, което е удобно за почистване: миещи се тапети или боя. Шарнирният таван ще изглежда подходящ. За пода е удачен изборът на керамична плочка или дърво. Белият цвят също върви добре с метал и стъкло, така че не се страхувайте да ги използвате, когато декорирате стая. Не забравяйте за ярките акценти! Без тях кухнята наистина ще изглежда скучна. Добавете зеленина под формата на малки саксии, ярки завеси, салфетки, кухненски прибори.

 

Съвет за грижа за бяла кухня

Експресното почистване е основното правило. Затова потърсете EVRO5.COM

ПОЧИСТВАНЕ И ИЗВОЗВАНЕ. Ако премахнете прясното петно, това ще ви спести време и нерви в бъдеще. За да поддържате белота, избършете кухнята с разтвор от течност за миене на съдове и топла вода всеки месец. Опитайте се да избягвате драскането на гъби и четки. При микропукнатините мръсотията запушва по-бързо и повърхността потъмнява. Не забравяйте за качулката! Това ще помогне да се сведе до минимум замърсяването от готвене на печката.

 

Не позволявайте пряката слънчева светлина да ви развали кухнята. Факт е, че белите повърхности на кухненските комплекти пожълтяват, когато са изложени на слънце. Добрите завеси ще са повече от подходящи.

 

Сега вече сте готови за бялата кухня. Съветваме ви да разгледате цветовата схема, защото бялото е печеливша опция и предлага множество интерпретации.

 

Фирмите за кърти чисти извозва услуги. Покриви хидроизолация и изолация.

Напишете коментар