Сайта се подкрепя от структурата за услуги "кърти чисти извозва" в България - КЪРТИ.БГ

Китайски фенери за различни празници

Какво е това?

Китайските фенери не са се появили много отдавна, но вече много често по време на различни частни и корпоративни партита може да видите във въздуха. Тези блестящи топки, които възрастни и малки пускат високо в небесата предизвикват искрена радост и удивление. Китайските фенери от най-ранните дни символизират стремежа към красота и недостижимост. Трудно е да се повярва, но този уникален дизайн, лесно преодоляването на земната гравитация е изобретен повече от две хиляди години.

Има китайски фенери, подобни на балони. Те се издигат до височината, като нагряват въздуха във вътрешността на хартиения купол и се издигат в небето, докато топлият бойлер изгасне и въздухът се охлади.

Къде се купуват?

Китайско фенерче се продава в насипно състояние

Сега в магазините за подаръци можете да си купите китайски фенери за всяко тържествено събитие. Производителите предлагат продукти с различни надписи, под формата на сърца, цилиндри, топки, животни и птици. В сглобена форма фенерчето заема малко място и тежи не повече от двеста грама, а когато се подготвя за полет, височината на разпростирания купол е около един метър. Понякога не е лесно за човек да се справи с фенерчето и затова е по-добре да го правите поне двама. Единият пали факела, докато другият държи кълбото. Пускате заедно: докато един човек държи продукта, вторият разпространява купола, докато се пълни с топъл въздух.

За какво са китайските фенери?

Най-важното свойство на летящите фенери е изпълнението на всички желания, които хората си наумяват, изпращайки светещата топка на небето. Поради това хората често използват китайски фенери не само по време на различни празници, но и когато не могат да вземат правилното решение или не могат да постигнат желания резултат по друг начин.

Как да стартираме паленето на фенер?

Небесни фенерчета

В Европа тази проста декорация за почивка се появилила съвсем наскоро, но можем спокойно да кажем, че китайските фенери са завладели европейския континент. Има цели клубове от фенове палещи фенери, които организират масови изстрели в различни европейски градове.

И все пак основната цел на китайските фенери да е забава, не бива да се пренебрегват мерките за разумна предпазливост. Това е задължително условие и ако решите да украсите фенерите с празнична или романтична украса.

Китайските фенери трябва да се движат в открити пространства, където се изключва възможността да се оплетат на клони на дървета, да стигнат до покриви или балкони на жилищни сгради. Светещите топки са способни да се изкачат много високо и затова са строго забранени в близост до летища. Не можете да ги пуснете в гората, до опасни предмети и т.н. Не може да ги запалите и в дома. За разчистване на апартаменти, вижте тук: https://www.konkurenti.com/razchistvane-na-star-apartament-v-plovdiv.

Освен това не се препоръчва да се палят по време на снеговалеж, вятър, сняг или дъжд и при температура на въздуха под -5 ° С.

 

Фирмите за кърти чисти извозва услуги. Покриви хидроизолация и изолация.

Напишете коментар