Сайта се подкрепя от структурата за услуги "кърти чисти извозва" в България - КЪРТИ.БГ

Кога се налага пререгистрация на автомобила

Често има ситуации, при които съпругът иска да реорганизира превозното средство за жена си. Особено подходящо е ситуацията, когато съпругът принадлежи към преференциалната категория и може да спестите от сумата за данъка. Може да промените собственика по два начина: продавате или дарявате кола.

Може да разгледате за накладки на Шевролет Астро.

Договорът за продажба между съпрузите не е най-добрият вариант. В случай на спорна ситуация, имуществото  закупено по време на брак става обща собственост, съдът може да признае сделката за невалидна. Дарът е полезен от всяка гледна точка, особено данъкът от близък роднина не се взема. Договорът се прави в два екземпляра.

За да пререгистрирате превозното средство за жена си, свържете се с КАТ. За да ускорите процеса, не можете да премахнете устройството и да не променяте числата. Ако планирате да бъде изваден от регистъра, собственикът трябва да напише заявление, да заплати държавната такса и да се свърже с КАТ. Същият набор от документи ще е необходим, за да може да регистрира колата.

Същото се прави и когато цветът на колата се сменя. Можете да разнообразявате живота си по различни начини, например, като промените цвета на любимата си кола, но трябва да знаете, че това освен разхода време ще ви струва и известна сума пари. След актуализирането на дизайна на автомобила е необходимо да се регистрира отново цветът на автомобила в рамките на 5 дни, в противен случай могат да ви напишат глоба.

Ремонта на автомобила с онлайн най-изгодни части за коли налага и смяната на документи. Такива ще изисква следните стъпки: да напише заявление за промяна на цвета на колата; да получите решение, в което се посочва, че колата не е открадната; плащане на държавна такса; всички документи за минат технически преглед.

Фирмите за кърти чисти извозва услуги. Покриви хидроизолация и изолация.

Напишете коментар