Сайта се подкрепя от структурата за услуги "кърти чисти извозва" в България - КЪРТИ.БГ

Пъстротата на аксесоарите в модата

Правилно подбраните аксесоари не само допълват картинката, но също така подчертават женствеността и елегантността. Научете за топ класацията на 4 от тях, които най-често присъстват в гардероба на дамите. Разберете и за модата в: http://obyavi.com/top-tri-modni-aksesoara-za-esen-zima-2017-2018.

Масивни висулки

Красивата декорация на врата допълват всяко изображение. През настоящия сезон 2017-2018 на мода са масивните висулки. Изборът бижута е достатъчно голям и се потвърждава от многобройните модели. Камъни и мъниста, присъстват дори в дрехите:

http://fashioncolors.eu/dreha/damski-drehi/%D0%B1%D0%BB%D1%83%D0%B7%D0%B0-%D1%80%D0%BE%D1%83%D0%B7.

Представени в света на модата по модните подиуми сега са моделите на: Chanel, Phillip Lim, Lanvin, Etro, Джени Packham.

Кожени колани за есен-зима 2017-2018

Колани кожени – модерни по всяко време. През предстоящия сезон са от значение и остава само да изберете най-подходящите дрехи, с които като аксесоар ще изглежда хармонично, това ще помогне на марката, модела. Представени в модните дефилета са: APC, Адам Селман, Alexander McQueen, Antonio Marras, Au Jour Le Jour, Брок Collection, Ели Сааб, Естебан Кортасар.

Високите ръкавици

Ръкавици – този аксесоар, пази от замръзване и създава сложен образ. Дизайнерите всяка година изненадват повече и повече. В предстоящия сезон е модерно да се носят ръкавици до рамото. Този модел дава Altuzarra. Много необичаен вариант, който ще се хареса на момичетата е и представяният от Bottega Veneta. Също така интересни варианти, предлагани Чалаян, Wijnants.

Модни аксесоари есен-зима 2017-2018: масивни пръстени, халки

Всяка мода има кутията разнообразие от пръстени. Това е време, да допълните „арсенал“ от големи-пръстени с камъни и други декоративни елементи. Направете правилния избор с модели от: Акне Studios, Altuzarra, Bottega Veneta, Dolce & Gabbana, Gucci, Jenny Packham.

Направете всеки ваш ден по-стилен: http://gledam.eu/2017/09/15/стилен-за-жени с избора на правилно подбрани аксесоари!

 

 

 

 

Фирмите за кърти чисти извозва услуги. Покриви хидроизолация и изолация.

Напишете коментар