Сайта се подкрепя от структурата за услуги "кърти чисти извозва" в България - КЪРТИ.БГ

Почистване на дворове и 4 от най-непретенциозните стайни растения

Много растения могат да разкрасят дома ви с малка или никаква поддръжка в замяна. Предлагаме на вашето внимание селекция от стайни цветя за много заети или разсеяни хора. А ако не разполагате, дори с това време, може би ще е добра идея да имате под ръка контактите на някоя фира. Така за поддръжка и Почистване на дворове последвайте линка или продължете да четете:

1. Сансевиерия

Sansevieria ще ви зарадва, както на слънчевия перваз, така и в тъмен ъгъл. В този случай листата й ще са малко по-бледи. Това растение не изисква често поливане, не е необходимо да го подхранвате и трябва да го пресаждате на всеки няколко години, когато сансевиерията вече няма да се побере в тесен съд.

2. Дебела Мара

Във Фън Шуй това растение се счита за талисман, който носи късмет и пари в къщата. Може да сте сигурни, че съсипването на това придирчиво парично дърво е трудно както за непоправим работохолик, така и за прословутия мързеливец. Не поставяйте дебелата Мара на пряка слънчева светлина, не я преповивайте през студения сезон. Между другото, с добрата грижа, това растение може да се превърне в дърво с височина до метър.

3. Хоя

Хоя или восъчен бръшлян е едно от малкото катерещи растения, които цъфтят дълго и обилно у дома. Подходящо е за засаждане в саксия. Може да се излага на подходящ западен или източен прозорец. Поставя се и на слънчев перваз, но листата му могат да се изсветлят и леко да изсъхнат. Не го прехвърляйте от място на място, не безпокойте с често поливане. Презасаждане на тази лоза е наележащо, за да не оплете цялата стена с клонките си.

4. Хлорофитум

Ако някой от вашите приятели има това цвете, всичко, което се изисква от вас, е да откъснете „бебето“ (малък храст, висящ от стъблото). Поставете го във вода, изчакайте да се вкорени и го засадете в земята. Вероятността хлорофитумът да умре е изключително малка. Дори да забравите за него за един месец, цветето ще увисне и ще избледнее, но няма да изсъхне.

Източник: izvozvane.com

Фирмите за кърти чисти извозва услуги. Покриви хидроизолация и изолация.

Напишете коментар