Сайта се подкрепя от структурата за услуги "кърти чисти извозва" в България - КЪРТИ.БГ

Спешно почистване на апартамента

Спешното почистване на апартамента е почистване за много бързо време, което ще постигне най-ефективните резултати.

Представете си ситуацията. Предната вечер във вашия дом се е провело главозамайващо парти, което носи със себе си голяма пътека към къща или апартамент. Но на следващия ден родителите се обаждат и казват, че скоро ще дойдат. И тук спешно трябва да вземем мерки, за да приведем апартамента в пълен ред. Или друга ситуация. Седите си у дома, спокойни и тогава ви се обаждат и казват, че ще дойдат важни гости. Няма да срещнат важни гости в мръсен апартамент. Е и други подобни моменти, при които може да се наложи спешно почистване на апартамента. Професионалист с опит, каквито са kostovi.bg, правят оглед на стаята, веднага се задейства процедура. И там, където има ред, има скорост и качество. Неочакваното посещение изисква бързи решения – пример със ситуации е следният.

Като се обърнете към услуга като аварийно почистване, обикновено в къщата ви идват от 3 до 4 служители, всеки от които споделя своите задължения, оценявайки по пътя сложността на замърсяването и размера на самия апартамент. И след това почистването е разделено на няколко етапа.

Спешно почистване на апартамент от екипа на Сдружение Костови

Първият включва възстановяване на реда. Тоест всички предмети и неща се поставят на мястото си, където собственикът посочва; боклукът се събира в торби. След това се извършва мокро почистване, което позволява да се отървете от петна, прах и други примеси, които присъстват на повърхностите. Ако става въпрос за декоративни и крехки неща, тогава те ще останат в ред. Решението към тях ще бъде по-деликатно и точно. Извършва се химическо чистене на такива повърхности като: под, стени, таван.

Вторият етап е кухнята. Малко хора обичат да се занимават с кухнята, а редът и чистотата са особено необходими там. Мазнините, саждите и прахът се отстраняват. Всички повърхности трябва да бъдат почистени, ако има такива. Почистват се газовите и електрическите печки. Измиват се и се полират съдове, мият се подове, маси и уреди.

Третият етап се отнася до измиването на вани и тоалетни. В допълнение към измиването се извършва задължителна дезинфекция. Аксесоари за полиране и други дребни предмети.

След такова почистване не е срамно да поканите някой гост. Вижте повече и за Почистване на апартамент и дезинфекция – цени за София.

Фирмите за кърти чисти извозва услуги. Покриви хидроизолация и изолация.

Напишете коментар