Сайта се подкрепя от структурата за услуги "кърти чисти извозва" в България - КЪРТИ.БГ

5 щриха лято във вашия дом с фирма по почистване на двор

Лятото е в разгара си! Дните са дълги, плажовете са горещи, изобилието от цветя и плодове безкрайно. Лято ли е във вашия дом или все още е сте сезона?

Ето как да организирате своите пространства

Наеметефирма за почистване на двор. С нейно участие може да въведете всичко в ред. От запустял и занемарен двор в приказен райски кът.

Какво още може да актуализирате, разберете по-долу:

Полюбувайте се на букети от свежи цветя

Лятото е времето, когато цветята трябва да украсяват апартамента, верандата и двора ви и това да се случва всеки ден! Вижте какво изобилие ви дава самата природа: лайка, метличина, бял равнец, детелина, цикория, лен, лютиче, напръстник, бяла ружа. Събирането и аранжирането на букети от диви цветя е удоволствие, което трудно може да се сравни с нещо. Освен това такъв букет ще остане с вас поне седмица, приятен за окото и не избледняващ. И така може да имате стайни декоративни цветя, а също и красиви цветни лехи в двора! Само от разнообразието от сортове петунии може да се побъркате. Какво ви пречи да украсите дома или градината, балкона или верандата си с цветя?

Превърнете перваза на прозореца си в място за почивка

Разбира се, не всеки има късмета да разполага с широки прозоречни первази у дома, но все пак това не е толкова рядко явление дори в многоетажни апартаменти. Поставете няколко цветни любими книги на перваза на прозореца и се наслаждавайте на вечерите, докато се любувате на гледката от прозореца.

Направете кафене или будоар от балкона

Какъв е вашият балкон? Ако е затрупан с какви ли не боклуци, които от панорамна гледка са го превърнали в килер, не се отчайвайте. На този линк: https://www.izvozvane.com/pochistva-dvorove може да си наемете фирма за почистване на двор. След това може да преоборудвате лоджията си в уютно място за сутрешно кафе! Решително изхвърлете всичко, което е стояло години наред на балкона ви, без да мърдате. Ако стените имат нужда от боядисване, направете го този уикенд! Консумацията на боя ще е малка, парите – също, но инвестицията в настроението ви ще са много значителни! Закачете картини по стените, извадете стария фотьойл и го украсете с пъстър кит, вместо маса, ако няма такава, поставете табуретка. Подредете различни сладки малки неща – вази, възглавници, подложки. Като цяло, развихрете фантазията си!

Летен пейзаж в стаята

Заради работа нямате време да излезете, сред природата, а отпуската съвсем не е скоро? Поръчайте онлайн картина или арт принт на летен пейзаж и го окачете в спалнята си. Препоръчваме ви да закупите голямо платно – ако природата дойде в къщата ви сама, трябва да имате много!

Сенник от слънце и насекоми

Защитете себе си и семейството си от лятното слънце и от вездесъщите комари-мухи! Ако слънцето грее през прозорците и то, през целия ден в апартамента, може да организирате плътен навес отвън, който идеално ще предпази от топлината. Защитата срещу комари ще е лек балдахин от органза или воал над леглото. Освен това ще придаде на вашата спалня вяла романтика.

Вдъхнови ли ви нещо? Време е да пробвате сами!

Източник: izvozvane.com

Фирмите за кърти чисти извозва услуги. Покриви хидроизолация и изолация.

Напишете коментар