Сайта се подкрепя от структурата за услуги "кърти чисти извозва" в България - КЪРТИ.БГ

Класическо общо почистване на тавани и мазета

За да се приведе голяма площ от пространството, трябва помощници. Обадете се на цялото семейство за помощ. Това ще съкрати времето за почистване. В допълнение, depo.bg помагат да се отървете от ненужните неща. Например, струва ви се, че нещата са спешно необходими, но за други това е боклук, който трябва да се изхвърли и тогава, разбирате, че това е трябвало да стане отдавна, защото никой не го е използвал от дълго време.

Започнете да разглобявате неща, ненужни, без да съжалявате, да хвърляте в кошчето. Дрехите, които не се носят дълго време, чиниите, чорапите, празни кутии, торбички с разкъсани дръжки. Нещата, които просто излязоха от модата или не ви харесват, събират се и се дават на благотворителни организации. Направете същото с детски играчки, книги, дискове и др.

След като в гардероба и рафтове поставите нещата в ред, трябва да се пристъпи към почистване на апартамента.

Общото почистване е обезпокоително, може да се нуждаете от повече от един ден, за да възстановите реда. В кухнята е необходимо да се размрази и измие хладилника, да се разглобява шкафът със зърнени храни и подправки, да се извадят и измият завесите, да се мият прозорците, первазите на прозорците, да се почисти „престилката“ на кухнята и да се подреди печката. Не на последно място почистете пода.

Подобен списък трябва да се прави във всяка стая, включително тоалетна, баня и дори балкон.

За тези, които не искат да отделят толкова много време за установяване на чистота и реда в апартамента, компанията “ depo“ предлага услугата за общо почистване. Нашият екип от специалисти ще дойде при вас, който бързо ще се справи със задачата. Този път може да прекарате повече време с децата си, с приятели и да се отпуснете.

Общо почистване на мазета и тавани с depo.bg е от полза не само за вашият комфорт, но и за реда и благополучието в дома ви.

Научете се да прекарвате няколко минути на ден в поддържате чистотата на апартамента и ще имате свободни уикенди, без да изчерпвате на вятъра, времето си в цяло пролетно почистване!

Фирмите за кърти чисти извозва услуги. Покриви хидроизолация и изолация.

Напишете коментар