Сайта се подкрепя от структурата за услуги "кърти чисти извозва" в България - КЪРТИ.БГ

Изнасяне на скрап от селски къщи и градски площи

Много жители на мегаполисите обичат да прекарват почивките и почивните дни в крайградските райони, да отглеждат зеленчуци, плодове и просто да се отпускат от суматохата на града.

Ето защо, всеки собственик на къща или вила извън големия град, организира живота, като правило, като износени уреди и мебели от апартамента. Когато купувате нова модерна мивка, старото желязо обикновено се изпраща в селска къща, същото важи и за хладилника, електрическата фурна и друго оборудване. Но всички тези неща имат живот и в някакъв момент се провалят, превръщайки се в ненужен боклук.

В допълнение към старата технология, на вилата през годините са натрупани армировки и други парчета метал, които са останали след ремонт, рафиниране на оранжерията и други сгради. Такъв боклук се събира някъде в далечния ъгъл на площадката и накрая ръждясва, расте трева и се покрива със слой мръсотия. Но в края на краищата, вилата и градината са необходими за отдих, а не за натрупването на огромни планински боклуци, които не само развалят гледката, но и заемат полезна площ, която може да се използва по-ефективно.

На помощ идват от Сдружение Костови.

Те ще ви помогнат да натоварите всичко излишно на товарни автомобили, ще почистят мазета и тавани, гаражи и всички прилежащи площи, служили до сега за склад.

Характеристика на почти всеки метал е голямото тегло. С оглед на това почистването и зареждането на такъв боклук в специализиран транспорт е доста трудна задача. Усложнена работа и фактът, че различните метални отпадъци могат да имат остри ръждиви ръбове, ни кара да се справяме много внимателно, за да избегнем наранявания.

От kostovi.bg ще ви съдействат за всички дейности, за които нямате време или са ви несвойствени.

Ако трябва да премахнете ненужните големи по размер структури от обекта, с работниците на сдружение Костови, бързо и точно с помощта на специален инструмент разглобяват стария скрап и го нарязват на парчета за лесно зареждане в превозни средства.

Фирмите за кърти чисти извозва услуги. Покриви хидроизолация и изолация.

Напишете коментар