Сайта се подкрепя от структурата за услуги "кърти чисти извозва" в България - КЪРТИ.БГ

Малък апартамент – няма проблем

Ако нямате късмет с размерите в апартамента, но все пак трябва само да мечтаете за нови, не се отчайвайте. Дизайнерите имат много трикове, които да помогнат визуално да разширят пространството.

Първият метод е много прост, но малко изнервящ за хората, страдащи от „обективизъм“. Така например вместо маса с множество столове може да се насочите към подредбата на шведска маса. Тя ще изглежда стилно и не отвличат вниманието от основния повод, подправен с лакомства.

Същият принцип на здравословния минимализъм важи и за обзавеждането на апартаменти. Той приветства лесно конвертируеми и вградени мебели, както и открити пространства. Хората от Запада, отдавна са свикнали на първо място да оценява светлината и простора, а не излишъкът от предмети в дома си. Ако и вашият начин на мислене е сходен със западноевропейците, научете за извозване на стари мебели в София област.

И какво се случва в нашите апартаменти днес, какво казва модата? Мебелите се купуват от векове, наследяват се – в резултат на това може просто да се изгубите в броя на нещата и повечето от тях служат само като прахоуловител.

Нашите хора не изхвърлят стари предмети, а ги оставят „само за всеки случай“, които по някаква причина може отдавна се е провалил.

Съветваме ви да се отървете от всичко старо и излишно. Потърсете фирма за изкупуване на електроуреди и мебели с Чистота.Ком.

И така, първото правило за разширяване на жизненото пространство е да се отървете от боклука! В края на краищата живеете в апартамент, а не в музей на забравени неща. В някои случаи малко преустройство допринася за постигането на тази цел. Например люлеещите се врати могат да бъдат заменени с плъзгащи се врати, както и да вградени гардероби, вместо трикрили и дори четирикрилни гардероби.

Огледалните повърхности ще помогнат за визуално разширяване на пространството, Ако е възможно, използвайте ги по стени и тавани. Така удвоявате жизненото пространство. Огледалните тавани изглеждат особено ефектно. Има легенда, че първият подобен таван е проектиран от руски архитект специално за будоар на известна балерина през 20-те години.

Има по-малко скъпи начини за преобразуване на пространството, например с помощта на леки тапети. Тъмните нюанси с големи изображения „компресират“ отворените зони. Таваните ще изглеждат малко по-високи поради вертикалния модел на тапета.

Независимо от размера на апартамента, може да намерите успешни опции за обзавеждане с най-подходящите мебели за всекидневни, кухни , спални, детски. Всичко е във вашите ръце!

Фирмите за кърти чисти извозва услуги. Покриви хидроизолация и изолация.

Напишете коментар