Сайта се подкрепя от структурата за услуги "кърти чисти извозва" в България - КЪРТИ.БГ

Оформление на кухнята

Планиране дизайн на кухня може да е лесно днес. За това ще ви помогне екипът на Хамал.Бг! Въпреки това, вие сами, знаейки точно какво искате, можете да планирате…

Така с нови мебели, освежаващ ремонт и малко интериорни аксесоари, вашата кухня ще преобразува интериора на целия апартамент.

Кухнята трябва да е удобна, просторна, функционална и практична. Освен това кухнята отдавна престава да бъде техническо помещение, където само се приготвят храна. В кухнята прекарваме по-голямата част от свободното си време. Затова кухнята,  трябва да е уютна и да създава комфорт.

Преди всичко предлагаме ви да започнете с цени за извозване на стари мебели с включена такса смет.

Модерното оформление на апартаментите отдавна допринася за връщането на кухнята по предназначение. Образът на съвременната кухня постепенно се променя, а кухненските мебели стават все по-функционални и практични. Остава само правилно да го „впишете“ в интериорния дизайн на къщата.

Първо, трябва да ви е удобно в кухнята. Трябва да можете свободно да се движите из нея, докато готвите и правите други неща. Съществуват няколко важни области, които винаги трябва да са отворени за достъп: мивка, печка, работно бюро и хладилник. Нито една от тези зони не трябва идеално да се припокрива с шкафове и врати.

С малко пространство, кухнята ще трябва да бъде ограничена до минимум мебели и едностранно оформление. Подредбата на мебелите може да е по една от стените.

По-просторна версия за кухнята позволява да създадете островно оформление – местоположението на масата за рязане и печката в центъра на кухнята, останалата част от мебелите по стените.

Класическа подредба на мебелите в големи кухни е L-образната стена. На нея всички кухненски мебели са разположени по протежение на две работни стени. За особено големи и квадратни кухненски стаи, U-образно оформление, което заема три стени, ще бъде много удобно.

Съвременните кухненски мебели имат безкраен брой възможности за дизайн, така че не се опитвайте да прегърнете необятността. Просто изберете кухненския вариант, който ви харесва най-много. Такъв ще бъде най-функционалният във вашите кухненски размери и ще поддържа свой уникален стил.

Повече за услугите на хамал.bg, може да разгледате и като последвате връзката: https://хамал.bg/цени.

Фирмите за кърти чисти извозва услуги. Покриви хидроизолация и изолация.

Напишете коментар