Сайта се подкрепя от структурата за услуги "кърти чисти извозва" в България - КЪРТИ.БГ

5 стъпки за създаване на идеалното пространство за Кухни геномакс

Когато планирате основен ремонт на кухнята, най-вероятно ще търсите решение, което отговаря на вашите естетически, функционални и материални нужди. И, разбира се, освен комфорт и ергономичност, кухненски комплект трябва да се комбинира по стил и цвят с подове, стени и гръб. Малко вероятно е класически черно-бели кухни Геномакс да изглеждат хармонично с ярки цветя на тапета и зелени подове. Ето, защо е много важно да помислите предварително за стила и цветовите схеми на вашата бъдеща кухня. По-долу, ви предлагаме пет важни аспекта, на които да обърнете внимание, за да изберете правилната кухня.

Стъпка 1: изберете дизайн, цвят, материал

Как да изберем цвят за дизайн на кухнята

По-горе отбелязахме, че кухненските мебели и дизайнът на стаята трябва да съответстват един на друг. И така, освен това, като говорим за кухнята, е необходимо да се обърне внимание на някои характеристики, като здравина, устойчивост на топлина и устойчивост на влага, тъй като влажността и температурата често се повишават тук.

Изборът на материали, от които се изработват кухненските мебели е много голям. Всичко зависи от вашите предпочитания и финансови възможности. Какво ви харесва най-много – ламинирано ПДЧ, МДФ, естествено дърво, ламинирано ПДЧ с покритие от пластмаса или изкуствен камък. Ако се свържете със салон за производство на Кухни геномакс, тогава ще ви бъде предоставен каталог, от който може да избирате. Ако имате желание и финансови възможности, може да се спрете на индивидуален кухненски проект. Такъв е разработен, като се вземат предвид всички ваши изисквания и желания.

Стъпка 2: определете размерите

Как да изберем кухня-размер

За да изберете правилната кухня е важно да вземете предвид местоположението на комуникациите, нишите, первазите, наличието на нестандартни ъгли и т. н. Можете да измислите различни варианти за подреждане на мебелите и след това да решите кой ти подхожда най-добре.

Стъпка трета: избор на елементи.

Как да изберем кухненски-елементи

За да изберете правилната кухня, обърнете внимание на ергономичността и комфорта. Ако планирате да купите вградени домакински уреди, тогава е важно да се съсредоточите, върху неговите параметри. Не забравяйте за количеството ястия, които ще бъдат поставени в кухненските шкафове. Ако няма да готвите дълго време, изберете такава подредба на мебелите, която ще сведе до минимум времето за приготвяне на храна и сервиране на масата.

Стъпка 4: кухненски уреди

Как да изберем кухня-техника

Вградените домакински уреди са отличен вариант за спестяване на място. Сега почти всичко може да бъде вградено в кухненски комплекти, от хладилник до микровълнова фурна. Уредите за кухни по Геномакс трябва да бъдат избрани предварително, така че при планирането на монтирането на мебели да вземете предвид местоположението на домакинските уреди и контактите за тях.

Стъпка 5: организация на пространствата

Как да изберем организация на кухнята

Невъзможно е, да изберете правилната кухня, без да сте планирали място за свободно движение. Оптимално е, ако някои от шкафовете заемат около 20% от цялата кухненска площ. Ако стаята е малка, обърнете специално внимание на мебелите за трапезарията, може би това да е сгъваема маса и столове или бар плот. Вие решавате. Кухни по Геномакс ви очакват!

Фирмите за кърти чисти извозва услуги. Покриви хидроизолация и изолация.

Напишете коментар