Сайта се подкрепя от структурата за услуги "кърти чисти извозва" в България - КЪРТИ.БГ

Горещи модни тенденции в зимния сезон

Дори в зимния сезон не бива да пренебрегвате нито една от най-горещите тенденции. Основата на женската колекция може да е направена от ботуши до глезена, тип боти от матова или латексова кожа, на широка, стабилна пета или на плосък курс, подредена с козина или без нея.

Дизайнерите предлагат, както класически дамски модели, така и по-мъжествени опции, напомнящи на пустинни ботуши. Може да избирате между класически черни или по-светли модели от кафява кожа с ефект на протрито, светло сребристо и други.

Подобно разнообразие и дори цветни елементи може да добавите в разнообразие от торби и аксесоари за всеки случай от лаконични модели за всеки ден до модерни за ярки изображения. Една от най-актуалните тенденции на сезона са чантите наподобяващи по-разчупена форма. Моделът може да е изработен от релефна кожа.

Друго копие са моделите с печат, имитиращи гоблени. За тези, които са в близост до модата за свободно време, в новата колекция има боксове, изработени предложения от комбинирана кожа с дълга дръжка. И, разбира се, кожена раница, която се е превърнала в модерна класика.

За тези, които предпочитат по-сбити опции, които отговарят на кода на облеклото в офиса модните дизайнери, предлагат богат избор от няколко модела. Например, пазарски чанти, украсени с декоративни каишки, изработени от тъкана кожа или матова сива кожа с контрастни черни дръжки. Или торбичка, представена непосредствено в няколко интерпретации: от текстурирана кафява кожа с ефект на стареене, дамски чанти с лека кожа и светло покритие, метални декорации и удължени дръжки.

 

Фирмите за кърти чисти извозва услуги. Покриви хидроизолация и изолация.

Напишете коментар