Сайта се подкрепя от структурата за услуги "кърти чисти извозва" в България - КЪРТИ.БГ

Масло от репей за здраве и красота

Съществува богато разнообразие от козметика за коса, а в комбинация от най-съвременни техники съчетани с медицина, човечеството достига до невероятни постижения в областта на грижите по красотата. Едно от тях е пилинг за лице Spot Peel.

С годините косата отслабва и губи своя естествен блясък. Множество са външните фактори, които въздействат на косъма, на еластичността и сиянието му.

Кое унищожава косата?

Всички некачествени и непълноценни храни, които приемаме се оказват не достатъчни, за да дадат нужните вещества; третиране на косата и още много фактори като сешоар, маша, прес за коса, бои, лакове, гелове и фиксажи.

Не балансираните и некачествени храни, драстични и нечовешки диети, на които се подлагат дамите и липсата на хранителни добавки, убива косъма още в зародиша му.

През един човешки живот косата достига дължина около 725 км. Това са реални факти, които са доказани от учени изследователи и въпреки, че ние не виждаме тази дължина, всеки от нас я постига.

Косата обаче не може да расте, ако не се полагат необходимите грижи за нея. Ето, например, както всяка част от тялото ни се нуждае от храна, за да расте, така е и с косата.

И тук може някои да каже: „Ами да си сложим пицата на главата“, дали това ще е пицата или купата с мюсли е без значение. Звучи нелепо, но косите ни се хранят не само от вътре, с приемането на храни от нас, а и външно.

Природни рецепти от масло на репей

Сред най-популярните средства известни за поддържане на косата в красив и здрав вид е репеят. Лесно всяка дама би могла да го приложи в домашни условия. В случаи, че не разполагате с време за приготвяне на масло от репей, ви предлагаме веднага да си го набавите от аптеката или магазин за козметика, известен като дрогерия.

Фирмите за кърти чисти извозва услуги. Покриви хидроизолация и изолация.

Напишете коментар