Сайта се подкрепя от структурата за услуги "кърти чисти извозва" в България - КЪРТИ.БГ

Как да изберем диван с флорален принт

Ще го кажем много просто: диваните с флорални щампи отново са на мода. Днес ще поговорим за диванът с флорален принт, който може да внесе енергия и блясък в дизайнерската схема на всяка стая.

Ако и вие сте готови да обновите дома с тази мебел, запретвайте ръкави и вижте, как става извозване на стари мебели.

Ключът към успешното проектиране на всекидневна около диван с флорален принт е използването на принципите на дизайна на линия, форма, цвят, повторение и баланс.

Как един диван с флорален принт може да ви помогне:

Мебелите, пълни с листенца, могат да изглеждат като рисков избор. И така, ако искате да направите незабавно впечатление в една стая, тогава диванът с флорални щампи е решението. Започнете с фирма bulkom.com за извозване на стари мебели.

Цвят и повторение

Цветовете във флорален принт могат да се използват за определяне на цветовата схема на стаята. Цветът на фона или някой от светлите, неутрални цветове на щампата може да се повторят, върху стените. Изберете средни нюанси за вторичен цвят, който да се повтори върху избраните мебели, драперии или килими.

Спрете се на ярък нюанс за малки акценти и аксесоари като възглавници, настолни лампи, свещи, вази, рамки за картини, порцеланови фигурки или други малки декоративни предмети.

Размерът на флоралния принт ще повлияе на настроението и стила на мебелите. Дръзките и големи щампи на цветя изглеждат по-модерни и еклектични, особено когато се използват, върху малки предмети като възглавници.

Малките и деликатни щампи изглеждат старомодни, винтидж или традиционни, но също така се чувстват по-женствени. Малкият печат върху големите мебели, създава много натоварен и детайлен модел. Смесването на големи и малки флорални щампи в едно и също пространство може да бъде много ефективно за създаване на визуален интерес. Уверете се обаче, че сте включили сплотяващ елемент, като например съвпадащи цветове на фона.

Повечето модерни флорални щампи носят голяма визуална тежест, особено когато се използват ярки, смели цветове. Смесването на твърде много отпечатъци в една стая може да претовари пространството.

Балансирайте стаята, като включите плътни цветове върху декора и мебелите, базирани на цветовете, извлечени от флоралния принт. Направете дивана с цветя фокусна точка, като използвате плътен цвят на стената зад него и повторите отпечатаните цветове в рамкирано произведение на изкуството над дивана.

Повече за услуги по извозване на стари мебели, разгледайте от този линк: https://www.bulkom.com/ceni-izvozvane-stari-mebeli-sofia.

Фирмите за кърти чисти извозва услуги. Покриви хидроизолация и изолация.

Напишете коментар