Сайта се подкрепя от структурата за услуги "кърти чисти извозва" в България - КЪРТИ.БГ

Как да почистите изкуствена трева от домашни отпадъци

Изкуствената трева е чудесна за домашни любимци

Почистването на домашните отпадъци по изкуствената трева не е по-трудно от обикновената трева. Не е необходимо да предпазвате домашните любимци да не вършат обичайните неща на вашата изкуствена морава, стига да се справите с възможно най-бързо и да не оставят трайни щети.

Разберете за услугата почистване на двор с момчетата на Братан Хамалски.

За твърди отпадъци, просто го извадете от тревата, както обикновено, с кучешка торбичка или пръчка. След това може да преместите маркуча в района, за да премахнете всички остатъци и дълготрайни миризми.

Изкуствената трева позволява на течностите да преминават през нея и да се оттичат в почвата. Добра идея е да безвъздушните всички зони, в които домашен любимец е уринирал. За щастие, домашните любимци са обичайни по природа и са склонни да ходят на едно и също място, така че няма да ви отнеме много време, за да разберете коя част от вашата тревна площ използват.

Единственото нещо, което трябва да направите различно с изкуствената трева, е да се справите с миризмата. Тъй като тази трева е направена от синтетични влакна, урината на домашния любимец може да предизвика мирис, ако не се справите веднага с нея. Предлагат се няколко страхотни изкуствени препарата за почистване на тревата и винаги е удобно да имате резервни бутилки.

Дъвка, сладкиши и други лепкави остатъци

Целият смисъл да имаш хубава градина е да можеш да се насладиш на нея със семейството и приятелите. Това неизбежно ще доведе до разливане на неща, върху й, като напитки, храна и други вещества.

Изкуствената трева е лесна за почистване и обикновено е устойчива на петна, така че в повечето случаи е достатъчно да се нагнетява с вода. Първо съберете всякакви твърди предмети, след което почистете из основи, както бе указано по-горе.

За лепкави предмети, като дъвка или полуядени сладки, вземете ги в ръка. Ако са трудни за премахване, опитайте се да ги остържете с тъп предмет като нож за масло. Избягвайте да използвате остри предмети, тъй като може да отрежете тревата и да я повредите. Не забравяйте, че изкуствената трева не расте!

Никога не използвайте топлина или каквито и да е тежки химикали по изкуствената морава. Помнете повредите влакната са материал, който не може да бъде обновен.

Източник: hamalski.com.

Фирмите за кърти чисти извозва услуги. Покриви хидроизолация и изолация.

Напишете коментар