Сайта се подкрепя от структурата за услуги "кърти чисти извозва" в България - КЪРТИ.БГ

Как възрастта е доказателство за вашия дом

Не чакайте да се пенсионирате, преди да направите дома си функционален за зрелия живот.

След като децата са напуснали дома, трябва да започнете свой собствен живот. Благодарение на интелигентното планиране и по-широк спектър от услуги, достъпни за зрели възрастни, все повече и повече пенсионери решават да останат в домовете си през целия живот, или толкова дълго, колкото евентуално могат.

Най-добрият живот след определени години започва с необходимите промени, дори ако сте в 50-те години. Така сега е момента да спестите време, пари и неудобства по-късно.

Всеки дом е уникален и всеки човек, на различна възраст по различен, но тук са само няколко основни точки над, които трябва да се помисли, когато става въпрос за възрастта помислете и по организацията на своя дом.

Премахване на евентуалните пречки. Намалете броя на мебели във всяка стая. Опростете приспособления за сядане, за да имате повече пътища, които са безопасни и лесни за навигация.

Сега е моментът, в който следва да се отървете от излишните елементи и се уверете, че имате много осветлението в стаите и коридорите. Инсталирайте парапети от двете страни на всички стъпала в или извън дома. Премахнете декоративните елементи, изхвърлете килимите и помислете за инсталиране на подови настилки, без отблясъци, против плъзгаща настилка във фоайета, кухни и бани.

Ако живеете в къща с двор, решете и въпроса с почистване на дворното място. Красивата градина, цветята в саксия по верандата и всичко около беседката на двора казват много за вас, вашата зряла възраст и това колко много държите на детайлите!

Фирмите за кърти чисти извозва услуги. Покриви хидроизолация и изолация.

Напишете коментар