Сайта се подкрепя от структурата за услуги "кърти чисти извозва" в България - КЪРТИ.БГ

Почистване на апартамент бързо и ефективно

Въпросът „как бързо да наредите нещата в цялата къща “ тревожи много жени. Това важи особено за младите майки, които все още не са свикнали със статуса си. В края на краищата бебето отнема много време и усилия. Когато детето порасне или има повече деца, тогава човек може само да мечтае за ред в стаите. Ситуацията е лесна за промяна, ако знаете правилния алгоритъм за бързо, висококачествено почистване.

Към всеки процес трябва да се подхожда с добро настроение. Почистването не е изключение. За да изпълните всички планирани неща, при това с качество може да направите нещата по-приятни за вас самите. Така например, може да си пуснете любима музика, да гледате преди почистването добър филм, който да ви настрои позитивно или да изберете друг сладък мотиватор, който след приключване на процеса да се активира и да ви пренареди;

Използвайте подреждането като средство за поддържане на добра форма;

Помислете за чистотата, която ви очаква в апартамента след почистването.

Най-важната тайна на бързото почистване е правилното разпределение на зоните и времето за всяка от тях. Преодолейте мързела – направете си график предварително. Първата стъпка е да почистите най-трудните места: тоалетната, банята и кухнята като старт, а за на края да оставите най-приятните задължения.

За всеки сайт трябва да се отдели определено време. Така че можете да систематизирате целия процес и да въведете ред в цялата къща за един час. Приблизителната схема е лесна за съставяне по следния начин:

Тоалетна – 10 минути;

Баня – 10 минути;

Кухня – 15 минути;

Всекидневна – 10 минути;

Спални – 15 мин .;

Входно антре и коридор – 5 мин.

Разбира се, Юлий Цезар едва ли е знаел как да се принуди да почисти апартамента за кратко време и в същото време правилно, но отговорът би бил близък до него – трябва да се научите да правите няколко неща едновременно. Като свикнете да използвате разумно времето, процесът на почистване е много по-бърз.

И така, съществуват няколко опции за бързо подреждане на нещата:

Почистващи препарати за тоалетни и вани трябва да се нанасят върху замърсени повърхности, но докато има ефект. За да е още по-ефективно можете да събирате предметите, лежащи в стаята;

За лесно и бързо измиване на голям обем съдове, в началото на почистването трябва да наредите мивката с вода и да добавите няколко капки препарат. Предварително запечатайте мивката със специален щепсел. Докато процесът на почистване е в ход, съдовете ще бъдат напоени и лесни за измиване в самия край;

Преди да почистите банята, трябва да включите топла вода за няколко минути. Парата ще запълни стаята и мръсотията ще се отмие много по-лесно и по-бързо;

Можете също да спестите време с огледалата. За целта трябва да напръскате със специален спрей върху повърхността. Желателно е продуктът да е на повърхността за известно време. Междувременно можете да правите и други неща.

И така, ако дадените съвети не са ви били от полза или не разполагате с време, за да ги изпробвате, то не се колебайте да потърсите фирма за почистване на апартамент.

С chistachi.bg всичко е възможно!

Фирмите за кърти чисти извозва услуги. Покриви хидроизолация и изолация.

Напишете коментар