Сайта се подкрепя от структурата за услуги "кърти чисти извозва" в България - КЪРТИ.БГ

Пролетна рапсодия – избор и комбинация на червена чанта

Притеснявате ли се, че нямате, какво да носите. Имате много дамски чанти, но не умеете да ги комбинирате. Или имате една червена чанта, а не знаете как да я приложите към тоалета?

Напразно се тревожите! В тази статия ще ви уверим, че червеното, отново е на мода и именно за вас е това абсолютно доказателство. Ето как:

чанти

Цветове за есента

Чанта с червен тон или привкус от червено е подходяща, както за пролетта, така и за есента. Тя ще изглежда най-изгодно на фона на кафяво-червено-жълти топли дрехи.

Така че, в хладен ден, раменете на жените могат да се затоплят с наметало в цвят леопард, под което има черна блуза.

Краката може да са облечени в класически черен панталон, които да влизат в петнисти ботуши над глезена. Естествено, в ръцете трябва да имате шикозна чанта от велур с крещящ алеен нюанс.

Модните експерти твърдят, че такова съчетание може дори да се носи в офиса, да не говорим сред градския хайлайф.

За офиса на работа, лесно може да се комбинира червената чанта с бежов или класически черен костюм, сбита обувка в подобен цвят и минимален набор от бижута.

Ако не се страхувате да експериментирате, тогава чантата може да се комбинира с тъмнозелени дрехи от топли трикотажни изделия, например.

чанти

Ето и как да се откроим в сивата зима с червена чанта

За тези, които харесват класическия стил, може да носите чанта с шал и сиви панталони, сиво, бежово или черно палто, изолирани боти над глезена или черни високи ботуши.

Почитателките на всичко ексцентрично ще харесат да носят шарена чанта със сини панталони, черно палто със синя истинска козина и топли обувки с цвят на череша. Що се отнася до обувките, в този случай е позволено да носите бежови или само черни ботуши, а самият аксесоар може свободно да се хвърля през рамото.

чанти

Пролетна рапсодия

През пролетта желанието да се носят ярки неща и аксесоари става непоносимо, което тласка умовете на жените да създават напълно невероятни комбинации.

За да не се слеете с тълпата, обаче ви съветваме да опитайте да носите шарена чанта с тези неща:

Бежова блуза, червен панталон, боти или ботуши над глезена. Не забравяйте за стилните и дискретни бижута, големи очила с бежова оптика;

Дънкови шорти и тесни чорапогащи, сив или бял блузон, или жилетка с кожена тапицерия и бежови ботуши над глезена. Този външен вид е по-градски от предишния, защото аксесоарът може да бъде хвърлен, през рамото.

чанти

Препоръки от стилистите

За почитателките на красотата, специалистите съветват да се вземат големите чанти с къси дръжки. Тук, става дума за жените, чийто ръст достига стандартен модел. Компактен или спортен вариант с къси дръжки, който визуално не прави притежателката си още по-ниска, ще са по-добри.

Чантата не трябва да се купува спонтанно, трябва да се измерва, да се изследва функционалността, да се проучи сянката и удобството като цяло.

Имайте предвид, че скъпите аксесоари са изключително нелепи в комбинация с бюджетен гардероб и обратно.

Успешни и стилни изображения за вас от магазини Zoe-top.

Фирмите за кърти чисти извозва услуги. Покриви хидроизолация и изолация.

Напишете коментар