Сайта се подкрепя от структурата за услуги "кърти чисти извозва" в България - КЪРТИ.БГ

Селска романтика в интериора на новия дом

Ако и вие търсите онази частица селска романтика, която с годините отдавна е отлитала от ежедневието ви, то предлагам ви заедно да надникнем към далечното минало и на който му харесва идеята да внедри и във своя дома нотки на „селска романтика“.

Започнете с услуги на фирми:

EVROSONDA.COM – фирма за ръчен сондаж на вода;

EVRO5.COM – услуги по почистване на дворове и терени;

DEPO.BG – услуги по почистване на апартаменти.

Ето, как да стане това:

Стил рустик се отличава, както с естествени, така и с екологично чисти натурални материали, простота на декора и очарователна лекота. Всичко това ви позволява да отпуснете душата. Не светъл, нито кисели , не неонов цвят илу други лъскави цветове, без пластмаса и други синтетични материали. Заложете само на много дърво, текстил (лен, памук, зебло и други естествени материи) и прекрасни ръчно изработени декорации – възглавнички, завеси, покривки за маса, столове, легло.

Кои области могат да бъдат украсени в стил Рустик:

Главно със селски „аромат“ се украсява малка селска къща, където може да отидете да си починете. Ако имате вила в гората или къща извънградския район, то това място ще е идеално. Има множество добри къщи извън града, където този стил се вписва. Те станаха много популярни, дори за крайпътни кафенета, заведения, ресторанти, в духа на страната, в която живеете.

Що се отнася до апартамент тук нещата са малко спорни. Ако все пак искате да се въведете селската романтика в такъв не е невъзможно. Може да внедрите в една стая като например в кухнята.

Нищо не пречи и да създадете в дома си атмосфера на дневна хижа или просто селска къща от миналия век. В къщата и около може да направите груби дървени пейки за сядане и спане, да поставите някоя стара печка с легла, тежки и сандъци, керамика и дървени съдове;

Водещо в този стил е многото текстил, планина от възглавници по леглата и порцелан. В допълнение, съществува и голямо разнообразие от разновидности на етнически кънтри стил: английски, италиански и дори френски. В зависимост от държавата, чиито селски акценти сте избрали да претворите, елементите могат да бъдат различни мебели и аксесоари. Главната идея по която трябва да се ръководите е простота, близост с природата, естествени материали и цветове.

Фирмите за кърти чисти извозва услуги. Покриви хидроизолация и изолация.

Напишете коментар